Zin in een gezellige workshop met je vriendinnen, je (schoonzussen) of met je collega's? Vinden jullie het leuk om creatief en verdiepend bezig te zijn? welkom in mijn studio

ruimte voor maximaal 6 vrouwen

minimaal 3 pers 

Kleur

Hoe ziet een workshop Kleur eruit?

Ik vertel je eerst van alles over kleur. Wat kleuren met je doen en hoe kleuren je kunnen versterken. Je gaat vervolgens bij elkaar kijken welke natuurlijke kleurpigmenten er zijn. Je krijgt een kort persoonlijk advies. Ik ga met verschillende kleuren doeken en kleurkragen je laten zien wat kleur met jou doet. Kleuren die bij jou passen laten je er fris uitzien; ogen stralen, lippen krijgen vaak meer kleur en de huid ziet er mooi uit. Het leuke aan de workshop is dat je bij elkaar kunt meekijken! Ieder krijgt een passende  kleurenkaart mee.

 

 

Stijl

Hoe ziet een workshop Stijl eruit?

Iedere vrouw heeft haar eigen vorm. Net zoals de vaasjes hierboven heeft elke vorm haar eigen schoonheid. Tijdens de workshop Stijl vertel ik je van alles over verschillende lichaamsvormen en welke kleding de vormen het mooist tot haar recht laat komen. Vervolgens gaan we met elkaar op zoek naar welke vorm er het beste bij jou past. Door wat opdrachtjes ontdek je je persoonlijke stijlmix en geef ik je persoonlijke tips hoe je deze kunt vertalen in kleding. Je mag ook wat kleding van jezelf meenemen, dat maakt de workshop nog concreter.

 

 


Review van Carla:

Gezellige, interessante workshop, met een deskundig kleuradvies. Voor mij persoonlijk verrassend. Leuk om in het vervolg met het shoppen mijn persoonlijke kleurenkaart mee te nemen. Mariska begeleidt de workshop op een fijne manier en geeft meer inzicht in kleurtonen en huidtypes. Een aanrader om met een groepje vriendinnen of familie te doen!