Kleuren dragen die je laten stralen!

 

De kleuren die we dragen hebben effect op ons. Waarom voel je je bij de ene kleur prettiger dan bij de andere? Hoe komt het dat die leuke okergele sjaal mij zo flets maakt? Door het kleuradvies leer je ontdekken welke kleuren jou versterken.

 

Kleuren die passen bij je eigen kleurpigmenten staan jou het mooist.

Jij bent origineel en daarom kijken we eerst goed naar jouw kleuren in je huid, ogen en haar. Daarna gaan we met behulp van verschillende kleuren doeken uitvinden welke kleuren jou laten stralen.  

Ik begin met een koel-warm analyse. We vergelijken dan steeds twee kleuren met elkaar. In de spiegel ga je al snel het verschil ontdekken. Daarna kijken we naar heldere en gedempte kleuren, licht en donker. Er ontstaat een heel kleurenpalet die jouw natuurlijke schoonheid bevestigen. Bij deze tinten passen een aantal basiskleuren die handig zijn om te weten zodat je veel combinaties kunt maken. Ook besteden we aandacht aan haar- en make-up kleuren.

 

Het gebruik van kleur in kleding heeft ook te maken met je persoonlijkheid en met kleurcontrast. Ik leg je uit hoe dit werkt en waar je op kunt letten bij de aanschaf van nieuwe kleding.

 

Jouw voordelen door het kleuradvies:

Je weet welke kleuren je uitstraling versterken,

Het winkelen wordt makkelijker want je weet wat bij je past,

Daardoor heb je minder miskopen.

Je bouwt een efficiënte garderobe op. Kleding in de kleuren van jouw pallet zijn goed met elkaar te combineren. Je kunt zo meer combinaties maken met minder kleding. Dat is nog eens duurzaam ook!

 

Een uitgebreid persoonlijk kleuradvies duurt ongeveer 1 a 1½ uur en is inclusief een kleurenkaart. Een persoonlijke kleurenwaaier is los te bestellen. Wanneer het advies bij jou aan huis is, kunnen we samen naar de kleuren van je garderobe kijken en kan ik je tips en ideeën geven.

 

Het is ook erg leuk om een kleuradvies samen met iemand te doen. Bij de ander zie je vaak makkelijker het verschil dan bij jezelf. Uitgebreide persoonlijke adviezen kunnen tot drie personen. Bij vier of meer personen is een workshop meer geschikt. 

   

There is a shade of red for every woman. – Audrey Hepburn-