Kleding die jou laat zien!

 

Met kleding kan je iets van jezelf laten zien. Hoe mooi is het dat je uiterlijk in overeenstemming is met je innerlijk? Het stijladvies helpt je ontdekken welke kleding en stijl bij jou past.

 

We kijken eerst naar je lichaamsvorm want jij bent origineel. Elke vorm heeft haar eigen schoonheid. Ben je lang of juist wat kleiner? Zijn je vormen wat rechter of zijn ze ronder? Hoe verhouden je schouders zich met je heupen? Waar ben je blij mee? En zijn er dingen waar je minder tevreden mee bent?

Ik leer je welke kledingvormen en lengtes er het beste bij jouw lichaamsvorm passen. Ook kijken we naar stoffen en leer ik je welk effect ze bij jou hebben. Hierdoor weet je welke kleding jou versterkt, je leert je mooie punten te accentueren waardoor de eventuele mindere ‘zones’ worden verdoezeld.

 

Bij kleding gaat het niet alleen om kleur en vorm, maar ook om stijl. Juist met je kledingstijl kun je iets van jezelf laten zien. Wat past nu bij jou? Iedere vrouw heeft meerdere stijlen die met elkaar gecombineerd kunnen worden zodat er een persoonlijke stijl ontstaat. Voorafgaand aan het stijladvies stuur ik je een vragenlijstje. Dit helpt mij om het advies goed voor te bereiden. Tijdens het advies bespreken we waar jij van houdt en wat je mooi en belangrijk vindt. Dit gaan we visueel maken. Op deze manier wordt steeds meer zichtbaar welke stijlmix jou laat zien. Ik geef je tips hoe je jouw stijlmix kunt toepassen in je kleding, accessoires en door inzet van kleuren, stoffen en prints.

 

Het is fijn als je wat kleding van jezelf mee neemt naar het advies. Kledingstukken die je graag draagt, maar ook waar je niets mee kan. Wanneer het advies bij jou aan huis is kunnen we in je kledingkast kijken als je dat wilt. Op deze manier wordt het advies heel praktisch.

 

Jouw voordelen:

Je weet welke kledingvorm bij jouw lichaamsvorm past.

Mooie delen weet je te accentueren.

Je weet hoe je door je stijl iets van jezelf kunt laten zien.

Waardoor je makkelijker kunt winkelen en minder miskopen hebt.

Meer combinaties mogelijk door een efficiënte garderobe.

 

Een uitgebreid persoonlijk stijladvies duurt ongeveer 1 a 1½ uur en is inclusief een persoonlijke stijlgids.

 

Het is ook erg leuk om een stijladvies samen met anderen te doen. Uitgebreide adviezen kunnen met maximaal drie personen. Bij vier of meer personen is een workshop beter geschikt. 

 

Het interessante aan mode is nog altijd de persoon die het draagt. - Bern Berger-