Verbinding is voor mij belangrijk. Verbinding met mijzelf, met de ander en met God. Verbinding geeft versterking. Met Heerlijk Origineel leg ik verbinding tussen innerlijk en uiterlijk door aandacht te hebben voor identiteit, kleur en kleding.

 

Kleur, kleding en mensen hebben me altijd al geïnteresseerd. In mijn kinderjaren stond ik al uren voor mijn kledingkast om kleding te adviseren aan mijn zogenaamde klanten en droomde ik van een eigen kledingwinkeltje. Dat winkeltje is er (nog) niet van gekomen, maar al jaren geef ik vrouwen met veel plezier advies. In 2009 heb ik Mijn bedrijf opgericht voor het geven van kleur- en stijladviezen. Tijdens deze adviezen kwam vaak ter sprake dat vrouwen om verschillende redenen zich onzeker voelen. Het kleur- en stijladvies helpt om te weten wat er bij jou past en welke kleuren en kleding je versterken. Dat geeft aan veel vrouwen meer zekerheid. Bij mij ontstond het verlangen om vrouwen te kunnen bemoedigen om wie ze zijn. Prachtig en origineel geschapen door God.  Ik ben er van overtuigd dat echte schoonheid van binnen zit, in je hart. Met een gezond en juist gevoel van eigenwaarde sta je namelijk veel krachtiger en vrijer in het leven.

Om me te verdiepen in Gods waarheid heb ik eerst twee jaar de part-time Bijbelschool gevolgd van Royal Mission. Daarna heb ik drie jaar theologie en pastoraat gestudeerd aan het Evangelisch College. In deze jaren heb ik veel mogen leren, maar ook weer zelf mogen ontdekken en ervaren waar mijn identiteit ligt. 

 

Na 10 jaar vond ik het tijd voor een nieuwe naam. Heerlijk Origineel staat voor meer. Jij bent origineel en ik gun iedere vrouw dat zij vrijmoedig zichzelf kan zijn. Dat iedere vrouw zich heerlijk origineel voelt. Origineel omdat je uniek bent zowel in je uiterlijk als in je innerlijk. En Heerlijk doordat je weet waar je identiteit ligt. In het logo zie je dat vrije gevoel terug. Tegelijk kan je er ook de H en O in zien. In de (H)eerlijk Origineel shop vind je eerlijke en originele producten. Zo is er toch een klein winkeltje ontstaan...;) 

 

Nog meer over mij: Ik ben getrouwd en samen hebben we drie prachtige kinderen gekregen. Vanaf 1998 wonen we in Lelystad. Ik ben pastoraal medewerker in onze gemeente en ik geef een aantal lessen pastoraat bij de Toerustingscursus Pastoraat van het Evangelisch College . Ik ben graag creatief bezig, positief ingesteld, een echte thee-drinker en geniet van stilte.