Coaching

 

Hoe kijk jij in de spiegel? Zie jij jezelf als een waardevolle en geliefde vrouw? Een vrouw die gezien mag worden met haar eigenheid, talenten en uitstraling? Soms kan het moeilijk zijn om op deze manier naar jezelf te kijken door wat je hebt meegemaakt, door wat anderen over je gezegd hebben of wat je over jezelf denkt en vindt. Je kunt worstelen met onzekerheid, negatief zelfbeeld of andere vragen rondom identiteit. Ik wil je graag ondersteunen in je proces om te groeien naar een gezond gevoel van eigenwaarde. 

 

Voor wie? Als jij genoeg hebt van:

- je lage zelfvertrouwen

- het alsmaar onzeker voelen

- het niet zichtbaar durven zijn

- minderwaardigheid

- denken in problemen ipv mogelijkheden

- altijd netjes binnen de lijntjes te kleuren

- geen grenzen durven stellen 

- je laten leiden door de ander ipv zelf de regie te pakken

- nog langer wachten met het realiseren van jouw wensen en dromen

- het niet weten wat jou uniek maakt

- overprikkeling door HSP

- niet jezelf zijn

 

Hoe gaat coaching door mij in zijn werk?

We maken eerst een vrijblijvende korte afspraak waarin we kennis met elkaar maken en duidelijk wordt of ik de juiste persoon voor je ben om je te begeleiden. Als het 'klikt' volgt er een uitgebreide intake. Tijdens de intake word je hulp/coachvraag vastgesteld en bespreken we hoe we aan de hulp/coachvraag gaan werken. We stellen leerdoelen op. Deze worden gaande weg het coachtraject geëvalueerd en waar nodig bijgesteld.

 

Ik werk vanuit zowel de psychologie als vanuit het pastoraat. Problemen/issues zijn vaak vanuit de psychologie te verklaren. Dat geeft nieuwe inzichten en ook richting. Daarnaast bevat de Bijbel veel mooie Woorden, waarheden en beloftes waarmee je je hart en gedachten mag vullen. Dat brengt echte verandering van binnenuit. Ook ik had onzekerheden. Ik heb mogen ontdekken hoe God naar mij kijkt en daardoor ben ik anders naar mijzelf gaan kijken. Iedere vrouw is welkom bij mij, ook wanneer je niet veel (meer) met geloof hebt.

 

De gesprekken worden in overleg gepland. Een coachtraject heeft een kortdurend karakter. Een gesprek duurt 1 tot 1,5 uur. Je krijgt regelmatig opdrachtjes voor thuis die helpen in het groeiproces. Het traject sluiten we altijd gezamenlijk af. 

Je kunt van mij een professionele houding verwachten en ik ga vertrouwelijk om met wat je deelt.